Exèrcit d'amants

by Manuela Kant

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €5 EUR  or more

     

1.
03:13
2.
3.
02:26
4.
5.
02:34
6.
7.
8.
9.
02:31
10.
11.
02:49
12.
01:36

about

Avui dia 1 de desembre de 2015 ha vist a la llum el segon disc de Manuela Kant titulat Exèrcit d'amants.
Conté 12 cançons en les quals, a través de personatges ficticis o reals, aprofundeixen en temes filosòfics que ratifiquen encara més el seu particular univers ple de reminiscències culturals. Així, el tema que dóna nom al disc fa referència al diàleg “El Banquet” de Plató en el qual cadascun dels seus convidats ofereix la seva opinió sobre l'amor. Si es formés un exèrcit en el qual tots els soldats fossin amants, es convertiria en l'exèrcit invencible. Amb aquesta idea, Manuela Kant es presenta com un exèrcit no violent format per bateria, baix, teclats, guitarres, percussions i dues veus, que pretén transmetre que l'amor i la paraula són la millor via per aconseguir les coses.
Manuela Kant és una banda de contrastos. Harmònica i agressiva, barreja el folklore, la música americana, el pop i el rock progressiu. Si el primer disc podia recordar al pop rock dels 90, aquest és més americà i roquer, sempre seguint el fil que marquen les veus de les seves dues cantants i lletristes, Vicky Longa i Aina Godoy.
Entre els sis components del grup, a través de lletres escrites en català, gallec o espanyol, han construït un món basat en noms propis, reals o imaginaris. En el primer disc, els protagonistes eren Cristina de Suècia del segle XVII, el pintor romàntic William Turner o el corredor Kilian Jornet. En el segon es pot trobar a Manuela Kant, la principal musa del grup; a un camioner solitari per carreteres polsegoses; a Rosana i la seva fugida a un altre país, o a una assassina camuflada en el folklore sevillà.

credits

released December 1, 2015

Manuela Kant som:

Aina godoy: Composició, Veus i guitarres.

Vicky Longa: Composició, Veus, guitarres i percussions.

Aimar Espinet: Bateria i percussions.

Nat González: Baixos.

Antonio Dorado: Percussions.

Alba Laguna: Teclats i sintetitzadors.

Miquel Gené: Actual teclista del grup.

En aquest disc hi han col•laborat:

Carlos Monfort: Violins.

Joan Palet: Violoncels.

Roger Martínez: Congues.

Ricard Moné: Caixes.

Tots els temes han estat gravats i coproduïts per Roger Marín i Manuela Kant a La Sexta Baja (Estiu del 2015) excepte Pregària en dos temps gravat i coproduït per Manuela Kant i Joan Pau Chaves a la Bucbonera, Octubre 2014.


El disc ha estat masteritzat per Mario G.Alberni a Kadifornia mastering. Setembre 2015.

Disseny gràfic a càrrec de Benjamín Villegas. Fotografia: Jordi Fernández.

tags

license

all rights reserved

about

Manuela Kant Barcelona, Spain

Barrejar el pop amb les arrels tradicionals, el català amb el gallec, Alemanya amb Barcelona, la II Guerra Mundial amb l'actualitat. Per què no? Manuela Kant és el nou projecte musical d'un grup de músics i amics que, després d'un llarg recorregut tocant en diferents formacions, han decidit unir les seves experiències i influències per tal de trobar una nova identitat. ... more

contact / help

Contact Manuela Kant

Streaming and
Download help